Låna pengar med skuld hos Kronofogden

in Låna pengar med skuld hos Kronofogden

Låna pengar med skuld hos Kronofogden

Man kan i Sverige alltid låna pengar med skuld hos Kronofogden! Genom att man tillåter sig att låna pengar till en något högre ränta än annars så är det absolut inga problem att få lånet godkänt.

Eftersom bankerna vill löpa så liten risk som det bara går när de lånar ut till dig som låntagare så handlar det dock oftast om något lägre summor då man lånar pengar med skuld hos Kronofogden. För att kunna låna de något större beloppen krävs att man har en gnutta tur och inte ger sig när man förhandlar om att få låna. Kan man bara tänka sig att betala mycket pengar i ränta och är fast besluten om att det skall gå så brukar man kunna övertyga åtminstone en av de banker som sysslar med denna verksamhet om att man skall få låna pengar trots skuld hos kronofogden.

Men för att vara helt säker på att få lån skall man alltså lägga sig på en nivå som är något lägre. Det kan handla om:

  • Låna 500 kr
  • Låna 1000 kr
  • Låna 5000 kr
  • Låna 10000 kr

Lägger man sig kring dessa belopp så är det garanterat inga problem att få låna om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden. Det som är värt att tänka på och ta med sig är bara det att räntorna – och då speciellt de effektiva räntorna fluktuerar mycket från företag till företag. Man måste alltså jämföra och leta för att det skall vara värt att låna pengar med skuld hos Kronofogen.

De lånebelopp som i listan ovan finns med är typexempel på de lån som kallas för snabblån eller mikrolån. Genom att ta ett sådant lån kan man på ett enkelt sätt få råd att betala en julklapp, en resa, en oväntad räkning och liknande små ting i vardagen – då pengarna som man vanligtvis får in på sitt bankkonto inte riktigt räcker till. Eftersom beloppet är så pass litet så gör det saken att betala tillbaka lånet mycket enklare än om man skulle låna 100000 kr eller kanske till och med 250000 kr från banken. Man behöver inte oroa sig för att det skall vara svårt att betala tillbaka och när lönen väl kommer kan man lugnt lösa lånet genom en enkel inbetalning.

Ett annat lån som kanske inte så många tänker på som också går bra att använda sig av när man skall låna pengar med skuld hos Kronofogden är kreditkort. Detta är ju trots allt också ett lån. Oftast kan man till och med komma under ett smslån i omkostnader i form av den effektiva årsräntan om man istället använder sig av ett kreditkort. Ponera att man behöver pengar till något och handlar på kreditkort istället för att ta ett lån – då får man ofta åtminstone två räntefria månader av den kreditkortsutfärdare man använder.

Previous post: